LÜLEBURGAZ ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU

Vizyon: Demokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletine, insan haklarına saygılı ve duyarlı akılcılık ve bilime önem veren ,araştırmacı,kendisi ve toplumla barışık ,üretken, yaratıcı bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: Eğitim-Öğretim alanının ilk basamağını oluşturan Okul Öncesi Eğitimin en güçlü temsilcisi olarak: öğrencilerimizin okul kavramı ile ilk kez tanıştıkları bu dönemde ,onları ilgi, kabiliyet ve istidatları doğrultusunda yönlendirerek ,hayata ve İlköğretime hazırlamak ,Atatürk ilke ve İnkılapları çerçevesinde bir Türk ve Atatürk çocuğu olduğu bilincini uyandırmak bizim en önemli amacımızdır.

Başarılar: 2006-2007 Yılında İlçemizde düzenlenen Masal yarışmasında 6 yaş grubu öğrencilerimizden Gülfem Ceren BARUŞ İlçe 2.olmuştur. 2007-2008 Yılnda İlçemizde düzenlenen Türkçeyi güzel konuşma Yarışmasında 6 yaş grubu öğrencimiz Ceren Berfin KARADABAN İlçe 3.olmuştur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerinde Lüleburgaz Belediyesinin düzenlediği Resim yarışmasında 5 yaş grubu öğrencimiz İdil TOPRAKKIRAN 1.olmuştur. 2008-2009 Yılında Lüleburgaz Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri kapsamında düzenlediği Resim yarışmasında 6 yaş grubu öğrencimiz Nilsu BUDAK dereceye girmiştir. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin 23 Nisan Uluslar arası Çocuk Şenliği kapsamında düzenlediği Resim yarışmasında 6 yaş grubu öğrencimiz Ecenaz ÇETİN 1.olmuştur. 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Okulumuz, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ´´Temiz Okul, Sağlıklı Okul´´Projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK almıştır.

Saatler: Sabahçı grup: 08:00 - 12:30 Öğlenci grup: 13:00 - 17:30
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda tenis kursu, satranç kursu düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0288) 415 66 62

WEB - https://luleburgazzubeydehanimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gençlik Mahallesi Rüştü Akın Caddesi No 6 Lüleburgaz/KIRKLARELİ

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Lüleburgaz Zübeyde Hanım Anaokulu Gençlik mahallesi Rüştü Akın cad.No:6 Lüleburgaz.

Adres - Gençlik Mahallesi Rüştü Akın Caddesi No 6 Lüleburgaz/KIRKLARELİ

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır. 7 numaralı hat ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkezde