TÜLAY ENGİN - Okul Müdürü

Muğla/Milas 1982 doğumluyum. 1999 Aydın Söke Yavuz Selim Süper Lise İngilizce bölümü mezunuyum. 2007´de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Okulöncesi Öğretmenliğinden mezun oldum.

2022´de Edirne Trakya Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

2007´de Muğla Dalyan Naciye Tınaztepe İlköğretim Okulu´nda okulöncesi öğretmeni olarak görev yaptım.

2008´de Erzurum Pasinler İlköğretim Okulu´nda okulöncesi öğretmeni olarak görevlendirildim.

2009´da Çorlu Atakent İlköğretim Okulu´na okulöncesi öğretmeni olarak atandım. 2011 yılında Lüleburgaz Şaban Öğünç İlköğretim Okulu´na tayin oldum. 2013 yılında Lüleburgaz Tek Anaokulu´na geçerek görevime devam ettim.

2014 yılında Zübeyde Hanım Anaokulu´na müdür yardımcısı olarak atandım.

2017 yılı Şubat ayında ise Zübeyde Hanım Anaokulu´na okul müdürü olarak görevlendirildim. 2018 yılında okul müdürlüğüne atanarak görevime devam etmekteyim.

2018-2019 eğitim öğretim yılında okulumuzda öğrenme merkezli eğitime geçilmiştir. Amacım sınıflarımızı Sanat ve Müzik (Özgürlük), Bilim ve Zeka (Mutluluk), Fen ve Doğa (Sevgi), Türkçe-Dil (Barış) ve Eğitici Oyun (Dostluk) sınıfları olarak çoklu zeka kuramına göre öğrenme merkezleri şeklinde oluşturmaktı. Bu sayede okulöncesi eğitim kurumu olarak öğrencilerin tüm gelişim alanlarını en verimli şekilde destekleyecek eğitim öğretim ortamını sağlamaktı. Geleceğimiz olan çok değerli öğrencilerimizin mutluluk dolu başarılarına imza atmaya devam etmek dileğiyle...

(288) 415 6662 (288) 415 6662 Eposta